Condiţii de returnare

 CONDIŢII DE RETURNARE A PRODUSELOR

 

  Daca nu sunteţi multumiţi de produsele achiziţionate, le puteţi returna, si veţi primi banii inapoi !

  •   Produsele pot fi returnate fara nici un motiv, in maxim 10 zile calendaristice de la data facturii, prin Fan Courier/Cargus la adresa  S.C MOVAL BIOBE S.R.L. – D,  Mangalia, Str. I. C. Brătianu, nr. 8, bl. M6 sc. A, et. 1, ap. 4, judeţ Constanţa.
  •   Produsele trebuie sa fie in ambalajul original, sa nu aiba ectichetele rupte.
  •   Pentru retur trebuie sa trimiteti o hartie prin care solicitati returul, fara sa existe un motiv anume, si totodata sa atasati factura si chitanta, sau  copie dupa factura si chitanta, in cazul in care returnati doar o parte din produse.
  •  Taxa aferenta transportului este in sarcina cumparatorului, banii vor fi returnati in maxim 10 zile lucratoare de la data primirii returului. Banii se vor returna in contul bancar pe care il pune la dispozitie cumparatorul.
  •   Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
  •   Produsul trebuie returnat in maxim 10 zile calendaristice, in aceeasi stare in care a fost livrat, si anume in ambalajul original cu toate accesoriile intacte si impreuna cu documentele atasate. Costurile livrarii vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va realiza in cel mult 10 de zile lucratoare din ziua returnarii la sediu a acestuia. De mentionat ca se va returna numai contravaloarea produsului fara cheltuielile initiale de livrare.
  •   In cazul in care produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, BioBe.RO isi rezerva dreptul de a retine o parte din suma ce urmeaza a fi returnata in scopul de a readuce produsul in starea initiala - daca este posibil - sau pentru a acoperi diferenta rezultata din vanzarea produsului respectiv ca second-hand. Daca produsul nu mai poate fi vandut sub nici o forma, returul poate fi refuzat. In cazul in care clientul prefera reexpedierea produsului, aceasta se va face pe cheltuiala sa.

 

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.
Produsele achizitionate la distanta:
Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Magazinul online www.biobe.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, șocuri etc. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire.

 

În calitate de consumator nu puteti denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte:
- contract de furnizare produse executate dupa specificatiile dumneavoastra, sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.
Prevederile prezentului se completeaza cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, modificata si completata.